Halk Eğitim Merkezi

Belgegeçer : 348-7822475
WEB http://elbeylihem.meb.k12.tr
Adres : Hürriyet Mah. Meriç Sok.No13 Elbeyli/Kilis
VİZYON : Eğitimi,ulusal sınırlardan evrensel sınırlara taşımak;kurum olarak bu amaç doğrultusunda planlılık, gönüllülük, bütünlülük, herkese açıklık ve her yaşta bireyin eğitimi ilkesi doğrultusunda ilerlemek ve eşdeğer kurumlarda yarışı teşvik edecek,kaliteli,seçkin ve lider bir kurum olmak.
MİSYON : Türkiye Cumhuriyeti´nin kuruluşundan bugüne her seviyedeki insan eğitiminin hedeflediği;sosyal,kültürel,mesleki,teknik bilgi ve beceri anlamında nitelikli eğitimin gerçekleştirilmesi ve bu amaçla yaygın eğitim ilkeleri doğrultusunda Türk Milli Eğitim sistemindeki işleyişi etkin bir biçimde yerine getirmek,çağdaşlığı takip etmek ve geliştirmek; etkileşimdeki tüm bireylerin etkinlik ve verimliliklerini memnuniyetlerini artırmak ve gelişimlerini sağlamak,yaş sınırı olmaksızın isteyen tüm halka ilgi ve ihtiyaç duydukları alanlarda bilgi, beceri ve davranış kazandırarak üretken, kendine güvenli ve yeterli bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : İl Halk Oyunları Yarışması Büyükler Kategorisi Geleneksel İl İkincisi İl Halk Oyunları Yarışması Büyükler Kategorisi Geleneksel İl Üçüncüsü
Rehber Öğretmen :
Resim Sınıfı :
Müzik Sınıfı :
Misafirhane : 0
Kütüphane : 0
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli :
Kantin: 0
Yemekhane : 0